over SV

Wat zeg je over jezelf? Dat je goed bent. Dat vinden we ook, maar we hebben liever dat anderen het over ons zeggen. Daarom volstaan we, hier en nu, met een sobere schets van wat we doen.

We richten, met onze bijzondere meubelen, ruimte 'anders' in. Werkruimte, publieke ruimte. Met een open oog voor alles wat daarin gebeurt. Anders werken, samen-werken. Elkaar treffen, zien en spreken. Lopen, lezen, wachten, eten, drinken en wat niet al. Kortom: voor elke activiteit de juiste meubeloplossing!

Kern is onze onderscheidende collectie designmeubelen. Exclusief ge├»mporteerd, toegespitst ontwikkeld of op maat gemaakt. Doordacht in gebruik en aandachtig vormgegeven. 


stijl van werken

Het zijn er vijf. Kernwaarden, criteria, richtingbepalers. We hanteren ze bij alles wat we doen, denken, bedenken, adviseren, uitvoeren. En elke keer vinken we ze af:

- Kwaliteit
- Proportie
- Compositie
- Emotie
- Balans

We gaan er hier niet dieper op in. Een poosje geleden al hebben we er een kloeke brochure over gemaakt (27,5 x 34 cm, 76 pagina's, tekst en kleurrijk beeld). Die uitgave sturen wij u graag op aanvraag toe: info@sv.nl

ruimte

We nemen ruimte als uitgangspunt. Kantoor, hotel, restaurant, zorglocatie, bibliotheek. En vragen ons af: wie komen daar straks? Waarom, waarvoor, bij wie? Dan praten we er over - graag indringend - met direct betrokkenen. Van facilitair manager en adviseur tot architect en interieurontwerper. En liefst ook met mensen die er gaan werken. Hoe meer we weten hoe beter we ons kunnen inleven. En idee├źn aanreiken, plannen maken, oplossingen bedenken.

meubelen

We hebben een unieke collectie meubelen. Slimme tafels, bijvoorbeeld en gastvrije stoelen. Gretige kasten, te gekke hangplekken en comfortable loungebanken. En veel, heel veel multifunctioneel, dat is gericht op - wat wij noemen: anders werken, anders samen-werken. De expliciete vrijheid, de impliciete verantwoordelijkheid, het losser met elkaar omgaan, het belang van oog in oog - dat alles en meer nog vraagt om intelligente en toegewijde meubelen. Zorgvuldig geselecteerd of zelf ontwikkeld, met ontwerpers van naam en faam, zoals Jurgen Bey en Ben van Berkel die tekenden voor de Oorstoel en SitTable van Prooff. Maar ook Michele de Lucchi, Jean Nouvel, Aldo Rossi en Alvaro Siza hebben voor onze fabrikant Unifor inmiddels succesvol vele eigenzinnige meubelen ontwikkeld.

Met onze collectie bieden we de absolute top qua vormgeving en kwaliteit.
Dat moet ook zo zijn en blijven, vinden we. En dat is nog niet alles...