over SV

Wat zeg je over jezelf? Dat je goed bent. Dat vinden we ook, maar we hebben liever dat anderen het over ons zeggen. Daarom volstaan we, hier en nu, met een sobere schets van wat we doen.

We richten, met onze bijzondere meubelen, ruimte 'anders' in. Werkruimte, publieke ruimte. Met een open oog voor alles wat daarin gebeurt. Anders werken, samen-werken. Elkaar treffen, zien en spreken. Lopen, lezen, wachten, eten, drinken en wat niet al. Kortom: voor elke activiteit de juiste meubeloplossing!

Kern is onze onderscheidende collectie designmeubelen. Exclusief geïmporteerd, toegespitst ontwikkeld of op maat gemaakt. Doordacht in gebruik en aandachtig vormgegeven. 


stijl van werken

Het zijn er vijf. Kernwaarden, criteria, richtingbepalers. We hanteren ze bij alles wat we doen, denken, bedenken, adviseren, uitvoeren. En elke keer vinken we ze af:

- Kwaliteit
- Proportie
- Compositie
- Emotie
- Balans

We gaan er hier niet dieper op in. Een poosje geleden al hebben we er een kloeke brochure over gemaakt (27,5 x 34 cm, 76 pagina's, tekst en kleurrijk beeld). Die uitgave sturen wij u graag op aanvraag toe: info@sv.nl

ruimte

We nemen ruimte als uitgangspunt. Kantoor, hotel, restaurant, zorglocatie, bibliotheek. En vragen ons af: wie komen daar straks? Waarom, waarvoor, bij wie? Dan praten we er over - graag indringend - met direct betrokkenen. Van facilitair manager en adviseur tot architect en interieurontwerper. En liefst ook met mensen die er gaan werken. Hoe meer we weten hoe beter we ons kunnen inleven. En ideeën aanreiken, plannen maken, oplossingen bedenken.

meubelen

We hebben een unieke collectie meubelen. Slimme tafels, bijvoorbeeld en gastvrije stoelen. Gretige kasten, te gekke hangplekken en comfortable loungebanken. En veel, heel veel multifunctioneel, dat is gericht op - wat wij noemen: anders werken, anders samen-werken. De expliciete vrijheid, de impliciete verantwoordelijkheid, het losser met elkaar omgaan, het belang van oog in oog - dat alles en meer nog vraagt om intelligente en toegewijde meubelen. Zorgvuldig geselecteerd of zelf ontwikkeld, met ontwerpers van naam en faam, zoals Jurgen Bey en Ben van Berkel die tekenden voor de Oorstoel en SitTable van Prooff. Maar ook Michele de Lucchi, Jean Nouvel, Aldo Rossi en Alvaro Siza hebben voor onze fabrikant Unifor inmiddels succesvol vele eigenzinnige meubelen ontwikkeld.

Met onze collectie bieden we de absolute top qua vormgeving en kwaliteit.
Dat moet ook zo zijn en blijven, vinden we. En dat is nog niet alles...

Vacatures

We hebben op dit moment twee vacatures;


Geplaatst op 1-2-2016

doorgewinterde verkoper

fulltime

De functie
Na een gedegen introductie waarbij je onze collectie, filosofie en werkwijze grondig leert kennen, krijg je resultaatverantwoordelijkheid met bestaande en nieuwe relaties. Je bent volwaardig gesprekspartner voor directies, facility managers, architecten en andere intermediairs. Je bent professioneel in het adviseren van de werkplekomgeving naar de moderne maatstaven. De Nieuwe Werken problematiek kent voor jou geen geheimen, je hebt ruimtelijk inzicht, gevoel voor design, oog voor detail en weet hoe belangrijk functionaliteit en comfort is voor je relaties. Je bent gewend autonoom dus zelfstandig te werken. Je kunt de eisen en wensen van je relaties perfect vertalen naar onze projectstudio en binnendienst, waarbij commerciële haalbaarheid voorop staat.

SV vraagt
- Een ervaren, representatieve, enthousiaste en doortastende persoonlijkheid.
- opleiding MBO+ (HMC) en/of HBO (facilitair) .
- Affiniteit met architectuur, vormgeving en interieurinrichting.
- Kennis van innovatieve inrichtingsconcepten (HNW).
- Ruime commerciële ervaring in kantoor- en projectinrichtingsbranche.
- Een goede administratieve en organisatorische achtergrond.
- Stressbestendigheid en een klantgerichte en flexibele houding.
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
- Geen 9-17 uur mentaliteit, maar ambitieus en prestatiegericht.

SV biedt
Een zelfstandige functie met eigen verantwoordelijkheid binnen een bedrijf waar enthousiaste mensen zich thuis voelen en samenwerken op basis van teamgeest een vanzelfsprekendheid is. Een aantrekkelijk salaris en dito emolumenten, waaronder een auto van de zaak. Een uitdagende job in een onderscheidende, innovatieve werk-leefomgeving: het SV-clubhuis. De kans om te werken in een boeiende organisatie, waar doorgroeimogelijkheden zijn en een eigen inbreng sterk wordt gewaardeerd.

De organisatie telt circa 25 enthousiaste medewerkers. Al ruim 35 jaar neemt SV een prominente plaats in op het innovatieve en design georiënteerde marktsegment van de kantoor- en projectinrichtingsbranche.

Interesse? Zie www.sv.nl en stuur je reactie met c.v. aan: SV Collection bv, t.a.v. de directie, postbus 34018, NL-3005 GA Rotterdam of mail naar hlexmond@sv.nl


Geplaatst op 1-2-2016

Aanstormend verkooptalent

fulltime

De functie
Je start met een gedegen inwerkperiode waarin je kennismaakt met het assortiment en de werkwijze van de organisatie. Je zorgt voor het telefonisch inventariseren van aanvragen en wensen van onze relaties, werkt met het team aan de uitwerking van inrichtingsvoorstellen m.b.t. offertes en orderbevestigingen. Je ziet het als uitdaging zelf nieuwe klanten te werven en relaties te bezoeken en te ontvangen in onze showroom.

SV vraagt
- Een representatieve, enthousiaste en doortastende persoonlijkheid.
- Goede sociale en contactuele vaardigheden.
- Minimaal een MBO opleiding, daarnaast een goede administratieve en organisatorische achtergrond.
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
- Een klantgerichte, flexibele en servicegerichte houding.
- Commerciële vaardigheden, geen 9- 17 uur mentaliteit maar ambitieus en prestatiegericht.
- Branche-ervaring is een pré.
- Oog voor detail en passie voor het vak project- en kantoorinrichting is een vereiste.


SV biedt
Een zelfstandige functie met eigen verantwoordelijkheid binnen een bedrijf waar enthousiaste mensen zich thuis voelen, samenwerken op basis van teamgeest een vanzelfsprekendheid is. Een uitdagende en vooral afwisselende job in een onderscheidende innovatieve werk- leefomgeving: het SV-clubhuis. Een aantrekkelijk salaris met dito secundaire arbeidsvoorwaarden.

De organisatie telt circa 25 enthousiaste medewerkers. Al ruim 35 jaar neemt SV een prominente plaats in op het innovatieve en design georiënteerde marktsegment van de kantoor- en projectinrichtingsbranche.

Interesse? Zie www.sv.nl en stuur je reactie met c.v. aan: SV Collection, t.a.v. de directie, postbus 34018, NL-3005 ga rotterdam of mail naar hlexmond@sv.nl.

Voorwaarden

Lees hier